شباب وبنات المنصورة
كوكيتا ف المطبخ Ooouo_11
شباب وبنات المنصورة
كوكيتا ف المطبخ Ooouo_11
شباب وبنات المنصورة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شباب وبنات المنصورة


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كوكيتا ف المطبخ

اذهب الى الأسفل 
+2
Mr.Clever™
princess koketa
6 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
princess koketa
:: عضو نشيط ::
:: عضو نشيط ::
princess koketa


كوكيتا ف المطبخ Untitl11
انثى
عدد المساهمات : 117
نقاط : 174
العمر : 32
تاريخ التسجيل : 19/07/2010

كوكيتا ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: كوكيتا ف المطبخ   كوكيتا ف المطبخ Icon_minitimeالثلاثاء يوليو 20, 2010 5:30 pm


احم احم


السلام عليكم
بصو انا عزماكم ع اكل
مش هقول بقه غدا وعشا وكدا
اكل اكل يعنى مش اى كلام
عمايل ايديا وحياة عنيا
بما انا بعشق المأكولات البحريه فأنا عزماكم ع اكلى المفضل
هوه انا عارفه يعنى ان المفروض انا عزامكم اسالكم تاكلو ايه والشكليات دى
دى مش شكليات ولا حاجه دا دا المفروض نوع من انواع البروتوكول يعنى
بس انا بقه هأكلكم ع مزاااااااااااااااااااااجى
وانا حره وهتاكلو يعنى هتاكلو
اكل حلو والله
اكل اكل يعنى
بصو بقه انا بعشق ف الدني كلها السمك الجنبرى اى حاجه من البحر
مش اى حاجه اى حاجه يعنى
ياله بينا
بس قبل ما تكلو هقولكو انا عملته ازاى طبعا امال اتعب كدا ع الفاضى

كفتة الجمبرى بالصلصة
===============

المقادير
-----------------
¨ 1 كيلو جمبرى
¨ ½ كوب دقيق
¨ 2 ملعقة كبيرة ارز
¨ 2 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
¨ 2 ملعقة كبيرة شبت مفروم
¨ 1 ملعقة صغيرة كمون
¨ 4 فصوص ثوم مفروم
¨ ملح وفلفل
¨ زيت
¨ 2 كوب عصير طماطم
¨ 1 ملعقة كبيرة خل
¨ 2 كوب ماء

طريقة الطبخ
-----------------------
دقى الارز حتى يصبح ناعما .ثم اغسلى الجمبرى وانزعى قشرته ودقيه حتى يلين قليلا.
اخلطى الجمبرى بالشبت والبقدونس والارز المدقوق والثوم حتى تتكون عجينة متماسكة.
تبلى عجينة الجمبرى بالملح والفلفل الاسود والكمون وشكليها على هيئة اقراص .
رشى اقراص الجمبرى بالدقيق حتىيغطى ثم اقليه بالزيت لمدة دقيقتين وضعيه جانبا .
اقلى الثوم المفروم فى الزيت ثم اضيفى اليه عصير الطماطم لمدة 2 دقائق واضيفى اليه ملعقة خل وقلبيه جيدا ثم اضيفى الماء والملح والفلفل واتركيه حتى يغلى.
عند غليان الصلصة ضعى اقراص الجمبرى واتركيه على نار هادئة لمدة 5 دقائق.ثم قدميه.


صينية السمك بالكارى
=================

المقادير
-----------
¨ 1 كيلو سمك (سمك بلطى)
¨ 2 بصلة مفرومة
¨ 3 فصوص ثوم
¨ صلصة طماطم
¨ ½ كوب خل
¨ ملح وفلفل
¨ 1 ملعقة كبيرة مسحوق الكارى
¨ 2 ملعقة كبيرة زيت
¨ 2 حبة ليمون مجفف

طريقة الطبخ
--------------------
اقلى البصل والثوم المفروم فى الزيت الى ان يحمر ثم اضيفى مسحوق الكارى وقلبى الخليط ثم اضيفى اليه صلصة الطماطم وكوب من الماء.واتركيه على النار لمدة ¼ ساعة ثم اضيفى الخل والليمون المجفف بعد ازالة البذور.
قطعى السمك وضعيه فى صينية الفرن وادهنيها بالزيت ثم صبى الخليط السابق .
غطى الصبنية بورق الالمونيوم وضعيها فى فرن بدرجة حرارة متوسطة لمدة ½ ساعة ثم انزعى ورق الالمونيوم من الصينية حتى يجمر السمك.


شرائح سمك محمرة بالزعتر
====================

المقادير
------------
¨ 8 شرائح سمك فيليه(سمك حمرا)
¨ دقيق
¨ بيضة مخفوقة
¨ ملعقة كبيرة لبن
¨ 2 ملعقة كبيرة بقسماط
¨ زيت
¨ الحشوة:
¨ كوب جبن كريما قابلة للدهن
¨ 2 ملعقة كبيرة جبن اصفر مبشور
¨ ½ 1 ملعقة كبيرة زعتر اخضر
¨ ملعقة كبيرة عصير ليمون
¨ صلصة تباسكو حارة(حسب الرغبة).

طريقة الطبخ
-------------------
نظفى السمك جيدا بالملح والدقيق وجففيه .
اخلطى الجبن الكريما مع الجبن المبشور والزعتر المفروم وعصير الليمون وصلصة التباسكو مع بعضهم جيدا.
ثم ضعى الحشو على احدى شرائح السمك وغطيه بشريحة اخرى ثم اضغطى عليهم جيدا حتى تلتصق ببعضهم . غطى شرائح السمك المحشوة بالدقيق ثم بالبيض المخفوق مع اللبن والبقسماط.
اقلى شرائح السمك فى الزيت حتى يصبح لونها ذهبى ثم صفيها من الزيت.
اضيفى فوق السمك قليل من الملح والفلفل .



سمك على الطريقة الفرنسية
===================
المقادير
------------------
¨ 1 كيلو سمك (سلطان ابراهيم)
¨ 1 مكعب مرقة اللحم
¨ زيت زيتون
¨ ½ ملعقة كبيرة زبده
¨ بقدونس مفروم
¨ عصير ليمون
¨ ملح وفلفل
¨ كمون

طريقة الطبخ
--------------------
تبلى السمك بالملح والفلفل والكمون .ثم ضعيه فى زيت الزيتون حتى يتشبع بالزيت ثم اشويه.
ضعى الزبده وكوب من مرقة اللحم فى الاناء ثم ضعى فوقهم السمك المشوى وغطى الاناء واتركيه إلى نار هادئة جدا لمدة 10 دقائق حتى ينضج ثم صفى السمك من الماء وضعيه على طبق التقديم مع مزيج من الزبده والبقدونس المفروم والملح والفلفل والكمون وعصير الليمون.


فيليه سمك مع عصيدة الاعشاب
======================

المقادير
-----------------
¨ 700 جرام فيليه سمك (سمك هامور)
¨ 1 كيلو بطاطس
¨ 150 جرام زبده
¨ 50 جرام طحين
¨ 1 كوب حليب
¨ 1 ليمون
¨ ½ حزمة بقدونس
¨ ½ حزمة زعتر
¨ ملح وفلفل

طريقة الطبخ
-----------------
قطعى فيليه السمك الى 8 قطع .
قطعى البطاطس الى نصفين ثم ضعيها فى الماء المملح حتى تسلق ثم اهرسيها .
ضعى مهروس البطاطس مع 100 جرام زبده على نار هادئة واغلى الحليب واضيفه تدريجيا مع التحريك المستمر حتى يصبح الخليط لين.
ضعى بقية الزبده فى المقلاة على نار متوسطة ثم اقلى قطع السمك بعد تغطيته بالطحين واضافة الملح والبهار.افرمى البقدونس والزعتر حتى تصبح ناعمة ثم اضيفيها الى البطاطس المهروسة قبل تقديمها بقليل.ضعى السمك فى طبق التقديم مع البطاطس وزينيهم باوراق البقدونس وقطع الليمون.



كفتة السمك
============

المقادير
-------------
¨ ½ كيلو سمك (سمك شعور)
¨ 2 حبة بطاطس
¨ ملعقة صغيرة بقدونس
¨ ملعقة كبيرة زبده
¨ ملح وفلفل
¨ عصير ليمون
¨ 2 بيضة
¨ 1 صفار بيضة
¨ بقسماط
¨ دقيق
طريقة الطبخ
اسلقى السمك والبطاطس ثم اهرسيها حتى تصبح ناعمة .اخلطى السمك والبطاطس واعجنيهم جيدا مع البقدونس المفروم وصفار البيضة والزبده وعصير الليمون والملح والفلفل حتى يتماسك العجين
شكلى العجين على هيئة كرات صغيرة .ثم غطيهم بالدقيق والبيض ومن فوقهم البقسماط .
سخنى الزيت وضعى فيه الكفتة حتى يصبح لونها ذهبيا .
قدميها ساخنة وزينيها بالبقدونس وحلقات الليمون



جمبرى بالثوم
============
المقادير
-------------
¨ 1 كيلو جمبرى كبير الحجم
¨ ½ كوب زيت زيتون
¨ 8 فصوص ثوم مفروم
¨ فلفل احمر حار
¨ 1 حبة ليمون
¨ ملح وفلفل

طريقة الطبخ
------------------
يسلق الجمبرى ثم ينظف جيدا مع ترك الزيل .
يسخن زيت الزيتون فى مقلاة عميقة ثم اضيفى اليه الثوم المفروم وقطع الفلفل الحار ثم اضيفى الجمبرى وقلبيهم جيدا لمدة 2 دقيقة ثم اضيفى الملح والفلفل الاسود واتركيهم على النار لمدة دقيقتين حتى ينضج .
ارفعى الجمبرى وضعيه فى طبق التقديم ورشى فوقه قليل من الزيت والثوم والملح والفلفل ثم زينيه بقطع الليمون






ياله بقه ناكل


[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img130/5893/4b66dff212aab.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us


كوكيتا ف المطبخ 163622066

كوكيتا ف المطبخ 297770464



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Mr.Clever™
:: The Big Boss ::
:: The Big Boss ::
Mr.Clever™


كوكيتا ف المطبخ Untitl11
ذكر
عدد المساهمات : 1276
نقاط : 1605
العمر : 29
تاريخ التسجيل : 17/07/2010
الموقع : MansLovers

كوكيتا ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوكيتا ف المطبخ   كوكيتا ف المطبخ Icon_minitimeالأربعاء يوليو 21, 2010 2:59 pm

ينهااااااااااااااااااااااااااار جمبرى

اوعى الجمبرى يعضك

اكله جناااااااااااااااااااااااااااان

تسلم ايديك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://manslovers.hooxs.com
princess koketa
:: عضو نشيط ::
:: عضو نشيط ::
princess koketa


كوكيتا ف المطبخ Untitl11
انثى
عدد المساهمات : 117
نقاط : 174
العمر : 32
تاريخ التسجيل : 19/07/2010

كوكيتا ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوكيتا ف المطبخ   كوكيتا ف المطبخ Icon_minitimeالأربعاء يوليو 21, 2010 4:02 pm

a ra2yak ya medo tb3an wla kelma

teslam lmrorak

h3zmkm tany 3la rmdan
mtetm3osh feha b2h
bs lazm 7ad yrod el 3zoma d
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Eshmikel
:: عضو جديد ::
:: عضو جديد ::
Eshmikel


كوكيتا ف المطبخ Untitl11
ذكر
عدد المساهمات : 39
نقاط : 39
العمر : 29
تاريخ التسجيل : 22/07/2010

كوكيتا ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوكيتا ف المطبخ   كوكيتا ف المطبخ Icon_minitimeالخميس يوليو 22, 2010 3:12 am

هههههههههههههههههه

لا مفيش طمع ولا حاااااااااااجه

بس المهم نااااااااااااكل الواحد ليل نهار فول وطعميه ورز ولا ايه

يسلمووووووووووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
princess koketa
:: عضو نشيط ::
:: عضو نشيط ::
princess koketa


كوكيتا ف المطبخ Untitl11
انثى
عدد المساهمات : 117
نقاط : 174
العمر : 32
تاريخ التسجيل : 19/07/2010

كوكيتا ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوكيتا ف المطبخ   كوكيتا ف المطبخ Icon_minitimeالخميس يوليو 22, 2010 7:28 am

يعنى ايه طعمو مش حلو
تبقى بتكدب
دا الصور حتى تخلى ال شبعان ومليها يجووووووع
تسلم عالمرور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
محمود السنى
:: مشرف ::
:: مشرف ::
محمود السنى


كوكيتا ف المطبخ Untitl11
ذكر
عدد المساهمات : 307
نقاط : 331
العمر : 35
تاريخ التسجيل : 17/07/2010

كوكيتا ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوكيتا ف المطبخ   كوكيتا ف المطبخ Icon_minitimeالسبت يوليو 24, 2010 3:56 am

لولولولولولولولولولولولولوى
والله ودخلتى المطبخ ياختى
ههههههههههههه
الف مبرووووووووك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
princess koketa
:: عضو نشيط ::
:: عضو نشيط ::
princess koketa


كوكيتا ف المطبخ Untitl11
انثى
عدد المساهمات : 117
نقاط : 174
العمر : 32
تاريخ التسجيل : 19/07/2010

كوكيتا ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوكيتا ف المطبخ   كوكيتا ف المطبخ Icon_minitimeالإثنين يوليو 26, 2010 12:21 pm

hhhhhhhhhhhhhhhhhh

d akla msh fra7
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
yasmin
:: عضو جديد ::
:: عضو جديد ::



كوكيتا ف المطبخ Untitl11
عدد المساهمات : 8
نقاط : 14
تاريخ التسجيل : 19/07/2010

كوكيتا ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوكيتا ف المطبخ   كوكيتا ف المطبخ Icon_minitimeالإثنين يوليو 26, 2010 1:44 pm

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

جامده يا كوكى انا بحب الجمبرى
بس مش بحب السمك
ولا اللحمه
ولا الفراخ
فاعملى حسابى بقى فى الاكلات الجايه
تسلم ايديكى على الجمبرى
الجامدددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
لو كان يرضيك
:: مشرف ::
:: مشرف ::
لو كان يرضيك


كوكيتا ف المطبخ Untitl11
ذكر
عدد المساهمات : 205
نقاط : 231
تاريخ التسجيل : 19/07/2010

كوكيتا ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوكيتا ف المطبخ   كوكيتا ف المطبخ Icon_minitimeالثلاثاء يوليو 27, 2010 5:37 am

واااااااااااااااااو تسلم ايديكى يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
princess koketa
:: عضو نشيط ::
:: عضو نشيط ::
princess koketa


كوكيتا ف المطبخ Untitl11
انثى
عدد المساهمات : 117
نقاط : 174
العمر : 32
تاريخ التسجيل : 19/07/2010

كوكيتا ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوكيتا ف المطبخ   كوكيتا ف المطبخ Icon_minitimeالأربعاء يوليو 28, 2010 9:36 am

thaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax
kteeeeeeeer
7ader h3ml kol el t2olo 3aleh el mara ely gaya
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
محمود السنى
:: مشرف ::
:: مشرف ::
محمود السنى


كوكيتا ف المطبخ Untitl11
ذكر
عدد المساهمات : 307
نقاط : 331
العمر : 35
تاريخ التسجيل : 17/07/2010

كوكيتا ف المطبخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: كوكيتا ف المطبخ   كوكيتا ف المطبخ Icon_minitimeالجمعة يوليو 30, 2010 4:27 am

بس تصدقى عاملينه انهادره
سجلوها بقى فى التاريخ
انا هاكل جمبرى انهارده
هههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كوكيتا ف المطبخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شباب وبنات المنصورة :: فن الطبخ-
انتقل الى: